2019. okt. 19. szombat

tuzijatek-500

Tűzijáték 250.000 Ft-tól.

Állami Ünnepi rendezvények, Koncertek, utcabálok, reklám kampányok, fesztiválok, majálisokHa látványos, változatos ,tartalmas tűzijátékot szeretne vagy nagy területen lévő és tömegeket megmozgató rendezvényéhez szeretne méltó befejezést? Akkor önnek egy ünnepi tűzijátékra van szüksége.

A nagyvárosi rendezvények, vállalatok, cégek, reklám-kampányok ,tömegeket megmozgató kulturális programok, koncertek csúcspontja egy zenés tűzijáték.

A program nyitány zenével indul, melynek meghatározó taktusaira a szivárvány minden színében pompázó tűzmozsarak és tűzijátékbombák repülnek a magasba. A nyitány utolsó legnagyobb beütésére a tűzmozsarak mellett sivító, durranó és ropogó hangot hallató effektek sokasága nyitja a tűzijáték-show-t. A rendkívül ritmusos, hangulatos zenére a tűzijátékszerek legkülönbözőbb fajtái követik egymást. Az első felvonásban kis krizantémok vetik szét különféle színű csillagjaikat, aláfestve a fölöttük szétrobbanó színes csokorbombákat. Majd tűzkerekek és vulkánok ontják a szikráikat és különböző kaliberű bombák kerülnek fellövésre, melyek színes csokrokat, gömböket, és krizantémokat rajzolnak az égre. A zene kiteljesedésében ezüst és brokát pálmabombák varázsolnak elénk pálmaligetet, fütyülő és durrogó cilinderbombák, többszörösen szín és effektváltós óriáskrizantémok és fűzfák fokozzák tovább a látványt.

Ezek a tűzijátékok már 250.000 Ft-tól kivitelezhetőek, de az összeg nagyságrendjének csak a megrendelő keretei szabnak határt.

Fontos megjegyeznünk, hogy ezen tűzijátékok már rendőrségi engedélyhez kötöttek, melyek eljárási illetéke jelenleg  2012. májusától 18 000 Ft + 13 000 Ft+ 3200Ft/fő BTK-s hatósági bizonyítvány +3000 Ft Szabálysértési hatósági bizonyítvány+ 9000 Ft céges hatósági bizonyítván illetve ezen papírok tértivevényes postázási díjai. Ezért a tűzijátékra szánt összegbe a rendeléskor már ezt is bele kell kalkulálni, hisz nagy mértékben csökkenti a termékek felhasználására fordítható összeget.

A tűzijáték tökéletes kivitelezéséhez ötleteinkkel és 20 éves tapasztalatunkkal állunk rendelkezésére, szem előtt tartva a biztonságot, az igényeket és azt a
célt, hogy az ünnepség résztvevői örömmel emlékezzenek egy fantasztikus rendezvényre.

Cégünk rugalmas, minden problémára igyekszünk megoldást találni, ezért ha bármi kérdése, kérése van keressen minket az elérhetőségeink valamelyikén!

Tűzijáték rendelés, ajánlatkérés

Zenés tűzijáték referencia
(2009.08.20. Paks - Vízi tűzijáték uszályról, szintetizátor zenére. Zenei rendező: Hatvani Szabolcs)