2019. okt. 19. szombat
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Írj nekünk újévi köszöntőt 50, 49, 48....... Mi már megkezdtük a visszaszámlálást.

Már csak 50 nap és itt van az újév. Ezen felbuzdulva pályázatot hirdetünk közöttetek. Írj nekünk egy újévi köszöntőt tedd fel a honlapunkra. Ha a te köszöntőd kapja a legtöbb szavazatot, akkor azt szilveszterkor közzétesszük a honlapunkon.


Persze nem csak ennyi a díjazás, az első három legtöbb szavazatot begyűjtő alkotás szerzőit megajándékozzuk egy-egy vásárlási utalvánnyal, amit webshopunkban válthat majd be. Ugye ez már jól hangzik!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

image  Közeledik a karácsony, mi is mint minden háziasszony nagytakarítást tartunk. Kisöpörjük raktárunkat! Novemberben 3, 5 vagy 7 naponta különböző termékeket vásárolhatsz meg nagy kedvezménnyel, melyekből már csak pár darab lelhető fel nálunk. Siess, mert a készletek végesek! Ha halogatod a vásárlást nem csak mások vihetik el előled az áhított akciós tűzijáték terméket, hanem az is előállhat, hogy mi közben lecseréljük őket!

Ezen felül minden héten szavazhattok arról, hogy melyik legyen az a termék az árukészletünkből, amit 20-40% kedvezménnyel vásárolhattok meg. Szólj minden barátodnak, hogy a te általad választott termék legyen a szavazás nyertese.

Irány az akcióimage

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

NYITÁSI AKCIÓ !!!

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítva!!!


Hogyan kapom meg a kuponkódot, és hogyan tudom érvényesíteni:

Nyitási akciónk keretében lehetőségetek van 20%-os kedvezményre jogosító kuponhoz jutni azzal, hogy kitöltöd a honlapunkon található kérdőívünket értékelhető információkkal.