2019. okt. 19. szombat

image

Elfelejtett egy fontos eseményt?Nem tudja mit vegyen ajándékba?

Az utolsó pillanatban kiderült, hogy a rendezvény (falunap, városnap, stb.) költségvetéséből még maradt egy kevés amit tűzijátékra költene?

Nem gondolt előre/időben arra, hogy tűzijátékot rendeljen szeretteinek, barátainak vagy cégének rendezvényére?Most megteheti!

A 173/2011.(VIII.24) Korm. rendelet értelmében bizonyos pirotechnikai termékek magánterületen egész évben felhasználhatóak.

Természetesen a tűzijáték nagysága nem  lehet akkora, mint amit előre engedélyeztetünk, de így is szép, látványos és változatos tűzijátékot lehet kivitelezni.Mely méltó befejezése lehet egy rendezvénynek.

Minderre két módon van lehetőség:

1., Ha saját maga szeretné elüzemeltetni a termékeket(erre is van lehetőség), akkor rendeljen webshopunkból,és kérjen egyedi kiszállítást.

     Honlapunkon minden információt megtalál, de ha bármi kérdése van , akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

2., Hívjon minket, vagy írjon nekünk a kapcsolat menün keresztül és szakképzett pirotechnikusaink készséggel állnak rendelkezésére.

     Önnek pedig nincs más dolga, mint élvezni a tűzijátékot.

Bármelyik lehetőséget is válassza, nem fog csalódni, hisz cégünk már két évtizedes múlttal rendelkezik ebben a szolgáltatói ágban.Webáruházunkban pedig csak minőségi , bevizsgált termékeket árusítunk!