2019. szept. 17. kedd
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Írj nekünk újévi köszöntőt 50, 49, 48....... Mi már megkezdtük a visszaszámlálást.

Már csak 50 nap és itt van az újév. Ezen felbuzdulva pályázatot hirdetünk közöttetek. Írj nekünk egy újévi köszöntőt tedd fel a honlapunkra. Ha a te köszöntőd kapja a legtöbb szavazatot, akkor azt szilveszterkor közzétesszük a honlapunkon.


Persze nem csak ennyi a díjazás, az első három legtöbb szavazatot begyűjtő alkotás szerzőit megajándékozzuk egy-egy vásárlási utalvánnyal, amit webshopunkban válthat majd be. Ugye ez már jól hangzik!

Nézzük a részleteket:

Nevezési feltételek: (egy személy akár több köszöntővel is nevezhet)

Regisztrálj be honlapunkra, s költői vénádat elővéve írj nekünk egy újévi köszöntőt.A címlapon az üzenőfal fölött találod azt a Facebook közösségi modult, ahova az elkészült remekművet beírhatod.(Ha mindezt megtetted, akkor szurkolj, hogy a te műved legyen az első)

Ha nem múltál még el 14 éves, akkor is nevezhetsz. Azonban ha nyersz az utalvánnyal vásárolt árut, csak akkor tudjuk átadni neked, ha átvételkor van veled egy olyan személy, aki a 173/2011 (VIII.24) Kormányrendeletben meghatározott életkor követelményeinek megfelel. Tehát egyeztess, a nagytesóval vagy a szüleiddel.

A köszöntőknek néhány kritériumnak meg kell felelnie:

1., Nem használhatsz obszcén, nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket, szavakat. Ezeket a köszöntőket automatikusan töröljük, téged pedig kitiltunk a játékból.

2., Néhány szó, aminek szerepelnie kell a szövegben: tűzijáték és a piroshop. Esetleg az ügyesebbek szlogenünket is beleszőhetik:”Csillagok a csillagoknak

3., A köszöntő terjedelme: Ne legyen túl hosszú, mert egy több oldalas köszöntőt te se olvasnál végig.(Ezzel a szavazataid számát is jelentősen visszavetheted.) Inkább legyen rövid és frappáns. A köszöntő kb. 2-4 strófából, 1 strófa 4- 8 sorból álljon.

FONTOS! A köszöntőnek a te művednek kell lennie. Azzal, hogy felteszed az oldalunkra elismered, hogy a te költeményedről van szó. Ha mégis kiderülne, hogy más tollával ékeskedtél az általad feltett köszöntőt töröljük, téged pedig kizárunk a játékból.

Díjazás: 1. díj: 4000 Ft-os vásárlási kupon

           2. díj: 2000 Ft-os vásárlási kupon

           3. díj: 1000 Ft-os vásárlási kupon

A  köszöntőket 2011. december 20-ig várjuk.Szavazni 2011. december 21-ig lehet.


Nem maradt más hátra, mint

a papírokat elővenni,

a ceruzákat kihegyezni,

az agytekervényeket beindítani és versre fel!


Jó rímfaragást kíván a piroshop csapata!